MISTER CHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Chen. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 10:31 Normaal is de sushi hier perfect, maar nu was de ebifry anders dan anders. Normaal steekt het staartje van de garnaal uit de sushi want het einde kun je natuurlijk niet opeten. Dit keet zat het einde (het staartje dus) erin en dat was heel vies.
17 mei 2024 om 21:23 Sommige gerechten zijn royale porties. Andere gerechten zoals de ramen soep zijn weer weinig en best prijzig. Wel allemaal erg lekker. Bezorger was helaas verdwaald maar bood zijn excuses aan en het eten was niet koud.
29 apr 2024 om 9:41 Good product, super professional delivery boy
1 dec 2023 om 22:07 Het duurde 2 uur zonder dat we hier over werden bericht. Toen ik het restaurant belde zeiden ze dat thuisbezorgd.nl hen liet wachten met klaarmaken omdat ze niet genoeg bezorgers hadden. Thuisbezorgd.nl had ons 45 min verteld. m
16 nov 2023 om 20:08 Good portions and delicious
5 nov 2023 om 20:06 Expensive, but good dim sum
24 okt 2023 om 11:54 Excellent quality and great taste!
2 sep 2023 om 22:47 Ik stel me zo voor dat het een oud persoon met passie is die dit maakt;) Je moet er even geduld voor hebben, maar het is toch altijd weer een cadeautje die sushi. Super lekker/vers en goede kwaliteit.
2 sep 2023 om 19:14 Lekker!!!
29 aug 2023 om 23:00 De combi Japans en Chinees wekt bij mij argwaan op, (want hoe kun je nou in beide goed zijn?!!), maar dit is echt allemaal heel erg lekker! Nu meermaals zeer goed gegeten. De wachttijd is wat langer. Iets om rekening mee te houden.