MISTER CHEN

MISTER CHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Chen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:28 Nog niet binnen heb zins half negen besteld en nu half elf
17 mei 2022 om 20:08 heerlijk eten !
21 apr 2022 om 21:39 Heb besteld maar ik moet zeggen of ik stokjes kan krijgen tewel ik het altyd krijg dus dat is minder
15 apr 2022 om 20:44 Altijd heerlijk eten bij Mister Chen. En wat bijzonder is: de loempia's komen goed knapperig aan.
23 feb 2022 om 1:18 Heel erg bedankt voor het heerlijke eten! Altijd genieten^^
4 feb 2022 om 21:18 Eten is goed, maar 2 uur en 19 min bezorgingstijd. Restaurant legt schuld bij Thuisbezorgd, geen idee of dit waar is.
25 jan 2022 om 20:31 Eten top, een beetje te duur voor wat je krijgt! Bereiding duurde veeeeeeeeeel te lang!
13 jan 2022 om 22:14 Eten lekker, helaas wel (weer) hele lange bezorgtijd (meer dan 1,5 uur). Hopelijk straks weer op locatie eten… thuis laten bezorgen doen we niet meer. Jammer
2 jan 2022 om 21:51 Onwijs lekkere sushi!
20 dec 2021 om 21:22 Food is always good
20 dec 2021 om 19:40 Heerlijk!!!
30 nov 2021 om 23:18 Loved the appetizers ! Bakpao mmm nothing great sorry Noodles ok